Grundet Covid-19 holder kundeservice ekstra åbent på telefon og chat: Mandag-fredag kl. 09-20.
SMOKE-IT butikkerne og webshoppen holder åbent som normalt.

Udvid søgning

Pris

DKK 0 - DKK 480

E-væske og Aroma

På siden herunder finder du SMOKE-ITs store udvalg af færdigblandede e-væsker, som er klar til at dampe med det samme, samt vores store udvalg af aromaer og VPG-baser med og uden nikotin til dig der ønsker at blande din e-væske selv og vores store udvalg af Shake 'N' Vape hvor man selv tilsætter nikotin. Fælles for alle de e-juice, som vi tilbyder er, at produktionen foregår i laboratorier med ekstremt høje krav til renlighed, sterilitet og sikkerhed. E-væsken bliver produceret med et minimum af ingredienser, der alle er af farmaceutisk kvalitet.
Når du handler e-juice hos os, er du sikret, at alle krav til lovgivningen om e-cigaretter i det europæiske Tobaksvaredirektiv er opfyldt, og du undgår naturligvis skadelige indholdsstoffer, så som diacetyl og acetyl.
E-væske findes i forskellige prisleje, dette hænger som regel sammen med kvaliteten, og hvilke produkter der er brugt til at lave disse væsker. 

 • Dampklar E-væske

  Her på siden finder du en altid opdateret liste med alt hvad vi kan tilbyde inden for færdigblandet Evæske. Vi har både billig e-juice, naturligvis af samme høje kvalitet som altid, til hverdagsdamperen, men tilbyder efterhånden også mange forskellige luksusvæsker fra alle de store, internationalt anerkendte producenter.
  Om du er til god, men billig evæske, eller om du er feinschmecker-typen, finder du helt sikkert noget der passer til dine behov.

  OBS: Hvis du bruger en mindre model e-cigaret af typen ”mouth-to-lung”, vil det gavne dig at købe en væske med et højt indhold af Propylenglycol (PG). PG tynder bl.a. væsken op, hvilket gør den mere egnet til brug i små modeller.

 • Aroma

  Find alt til selvblanderen eller bland-selv e-juice her.

  Aroma / Essens - Bland selv 

  Det er nemt at blande sin egen yndlingssmag. Alt du behøver, er e-cigaret aroma, en base og eventuelt med nikotin. Desuden er det naturligvis en god idé at have mixe-flasker ved hånden, når du skal blande din e-juice naturel med din udvalgte aroma. Resultatet er en dampklar væske i nøjagtig den smagsstyrke, som du bedst kan lide.  Se vores anbefalinger til blanding nederst på siden.

  Er du i tvivl om hvad de forskellige ord betyder, eller hvorfor du bør blande selv? Læs mere her

 • Shake 'N' Vape

  Shake 'N' Vape er en simpel måde at blande selv på og er mere og mere på vej frem, på den danske marked. Specielt efter at den nye TPD er trådt i kraft er der mange steder der slet ikke tilbyder andet end Shake 'N' Vape. Vi har meget færdigblandet, men vores udvalg af Shake 'N' Vape bliver også større og større hele tiden.

  Shake 'N' Vape fungere på den måde at man køber en stor flaske der ikke er helt fyld. Dette kunne for eksempel være IVG serierne, som fx kommer i 60ml flasker, men kun med 50ml væske i. Dertil tilsætter man så 10ml base for at få det rigtig blandingsforhold og eventuelt nikotin. Under hvert produkter står der hvor mange flasker base man skal købe med for at opnå de forskellige nikotin styrker.

 • Baser & Base Kits

  Her finder du en række forskellige baser og base kits. Der er stor forskel på de forskellige baser, og hvordan de skal blandes. Der følger derfor altid en blandeflaske med til et kit, så det er nemmere at blande sammen. Under hvert kit står der, hvordan det skal blandes sammen. Der er også forskel på de forskellige basers sammensætning af PG og VG. Dette kan du læse mere om nede i bunden af denne side.

  Når man køber et base kit er det en god idé også at købe nogle ekstra blandeflasker til at blande sin base sammen med aroma. Disse blandeflasker kan du finde her

 • Blandeflasker

  Her finder du blandeflasker til alle formål. Vi har flere forskellige størrelser og varianter, så du kan finde dem du bedst kan lide, og dem der passer bedst til dit formål.

  Vi tilbyder både almindelige easy-dryp flasker, nåleflasker og gorillaflasker. Alle flaskerne har fordele og ulemper, som man kan læse om i bunden af denne side.

Pr. side