Vores butikker

Indtast postnummer eller by for at finde den nærmeste forhandler.

ButikAdresseÅbningstiderAfstand

SMOKE-IT - en e-cigaret butik nær dig

SMOKE-IT har e-cigaret butikker i hele landet. I vores professionelle vape butik står personalet altid klar til at hjælpe dig med deres ekspertviden. Kom ind forbi, hvis du har brug for gode råd og vejledning, eller hvis du bare gerne vil opleve vores store udvalg helt tæt på. Her kan du blive klogere på vores fysiske butikker og finde den, der ligger nær dig.

 

En e-cigaret butik med tingene på det rene

Hos SMOKE-IT er vores mission at hjælpe dig godt på vej til et langvarigt rygestop. Vores mål er altså ikke ”bare”, at blive dit foretrukne alternativ til tobaksrygning. I stedet ønsker vi at gøre det muligt for dig en dag helt at lægge rygningen på hylden – også e-cigaretterne. 

I mellemtiden sørger vi for at tilbyde produkter af højeste kvalitet med en pris, der er helt i bund. SMOKE-IT er Danmarks foretrukne vape butik, da vi som de eneste har specialiseret os inden for e-cigaretter. Vi kender kvalitet, når vi ser det, og derfor finder du kun kvalitetsprodukter på hylderne.

Alle vores produkter er TPD-godkendte af Sikkerhedsstyrelsen, og vores produkter overholder alle lovkrav og retningslinjer.

 

Stort udvalg - både fysisk og online

Vi har et stort udvalg af e-cigaret udstyr og en lang række e-væsker og aromaer med forskellige smagskombinationer og nikotinstyrker. I vores sortiment har vi over 400 forskellige varianter, som alle kan findes på vores webshop. I vores fysiske e-cigaret butikker har vi også et bredt sortiment repræsenteret, og vi har sørget for at skræddersy vape butikkens udvalg, så det passer til det, der efterspørges i lige præcis dit lokalområde.

Vi sælger selvfølgelig alle de store brands såsom Insano, 7Sense, Slamin', Empire Brew, MSL – bare for at nævne nogle få. Vi kan også tilbyde vores kunder mange forskellige hardware varianter, for vi bestræber os nemlig på altid at have det nyeste og bedste hardware repræsenteret på hylderne. Vi forhandler blandt andet Aspire, Eleaf, Joyetech, SMOKtech, KICK MAX og mange flere.

Om du er nybegynder eller erfaren damper, så har vi det udstyr, du står og mangler.

 

Nærværende service

Med 27 fysiske e-cigaret butikker i Danmark er vores mål at bringe vores ekspertise og kundeservice helt tæt på vores kunder. Vi har en yderst velfungerende webshop, men at komme tæt på vores kunder er noget, vi ikke ville være foruden. Personalet i vores SMOKE-IT vape butikker har stor erfaring på området, og uanset om du er nybegynder eller erfaren damper, er de i stand til at rådgive dig om hvilken e-cigaret eller udstyr, der passer til dig.

Når du kigger indenfor, bliver du mødt af vores behjælpelige og kompetente personale, der har stor viden på området. Vi har personlig erfaring med mange forskellige produkter og har derfor kompetencerne til at hjælpe alle type kunder, uanset om du er nybegynder eller erfaren damper.

Vi sætter en ære i at hjælpe vores kunder med at finde de rette produkter for at give dig en god dampeoplevelse. I SMOKE-IT’s fysiske e-cigaret butikker har du mulighed for at få alle sanserne i brug. Vi tilbyder nemlig smagsprøver på vores dampklar væsker, så du for alvor kan finde de varianter, der bedst behager din smag. Vi ved desuden alt om, hvad der rører sig inden for dampverdenen, og vi deler glædeligt ud af vores ekspertise. Så kig ind forbi næste gang du kommer forbi en af vores mange vape butikker.

 

Lynhurtig levering

Skulle du vælge at bestille over vores webshop, tilbyder vi gratis fragt med DAO ved køb over DKK 399,-. Vi sørger for lynhurtig levering, da vi ekspederer alle pakker inden kl. 14.00, så du modtager pakken allerede den næste hverdag. Du kan læse meget mere under vores leveringsbetingelser. 

Hvis du er en del af vores SMOKE-IT kundeklub, kan du ovenikøbet følge din ordre på din personlige side. 

Hvis du har brug for hjælp til din ordre eller har spørgsmål til din levering, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på 26 22 07 07, som står klar til at hjælpe dig i hverdagene fra 9.00 – 16.00.  

 

Vape-butikker i hele landet

Du kan finde vores mange fysiske butikker over hele landet. Find den lokale e-cigaret butik nær dig – vi glæder os til at se dig!

 

Nordjylland:

-          SMOKE-IT Hjørring

-          SMOKE-IT Aalborg

-          SMOKE-IT Aalborg Storcenter

 

Midtjylland:

-          SMOKE-IT Aarhus (og omegn)

-          SMOKE-IT Randers

-          SMOKE-IT Galten

-          SMOKE-IT Horsens

-          SMOKE-IT Vejle

-          SMOKE-IT Esbjerg,

-          SMOKE-IT Kolding

 

Fyn:

-          SMOKE-IT Odense

-          SMOKE-IT Svendborg

 

Sjælland:

-          SMOKE-IT København (og omegn)

-          SMOKE-IT Køge

-          SMOKE-IT Ballerup

-          SMOKE-IT Hillerød

-          SMOKE-IT Frederikssund