Batterier & Mods

Her finder du alt hvad du skal bruge inden for batterier og MODs. Vi har både almindelige små eGO batterier, de lidt større eGO batterier med regulerbar volt, og store MODs med op til 350W.

Der findes 2 typer gevind på disse batterier og MODs. Et 510 gevind og et eGO gevind. Der er lidt forskel på hvilke tanke man kan sætte på de forskellige gevind, men begge gevind er 100% standard gevind og derfor det stort set alle bruger. Du kan læse mere om de forskellige gevind her.

 • E-Cigaret MODs

  Hos SMOKE-IT fører vi e-cig MODs til alle niveauer. Om du er nybegynder, øvet eller virkelig erfaren damper, finder du noget der passer dig her Der er mange ting at overveje, når du skal vælge et e-cigaret MOD. Markedet for MOD e-cigaretter er efterhånden rigtig stort. Vi følger med i udviklingen, og sørger for altid at have det bedste udstyr på hylderne. Er du i tvivl om, hvad der passer til dig, kan du benytte dig af supportfunktionen her på hjemmesiden, eller søge hjælp i en af vore mange butikker.

 • E-Cigaret Batterier

  EGO batterier er rigtigt populære, specielt blandt nybegyndere og folk, der gerne vil have en lille og smart e-cigaret. EGO batterier fås i mange forskellige størrelser og med mulighed for både at skrue op og ned på styrken. Alle disse EGO batterier har et almindeligt EGO gevind, hvilket vil sige at alle tanke passer på disse batterier, dog ikke alle der vil virke, hvis de har for lav modstand. Dette kan man læse mere om nederst på denne side.

 • MOD batterier

  MOD batterier er high-drain litium (Li-ion), hvilket er super vigtigt, da de kan tåle en høj belastning. Derfor er det vigtigt at man altid køber kvalitets batterier fra et anerkendt brand. Alle vores batterier er 100 % originale og kommer fra anerkendte mærker som Sony, Samsung og LG.
  Når man kigger på batterier er der 2 ting man skal kigge efter. Nemlig batterikapaciteten, opgivet i mAh og maks. afladning, som er opgivet i A (ampere). Jo højere batterikapacitet jo længere tid holder batteriet på en opladning. Jo flere ampere afladning et batteri er lavet til, jo flere watt kan man trække ud af det, uden at gå på kompromis med sikkerheden.

 • Batteri Etuier

  Batteri-etuier er vigtigt tilbehør til alle, der bruger eksterne batterier. Når ens batterier ikke sidder i en lader eller i selve MODet, er det vigtigt at de opbevares sikkert. Den sikreste måde at opbevare disse batterier i er altså sådan nogle batteri-etuier, som findes på denne side. Fordelen ved et etui er nemlig at de sørger for at batterierne ikke kan blive kortsluttet. Det er også vigtigt, at man ikke lægger dem i direkte sollys eller steder hvor der er store temperatursvingninger selvom de er i disse etuier.
  Du kan finde batterierne, der passer i disse etuier her

Pr. side